Return to site

化學强化班 | 内地聯考 | 台灣聯考

原價為 3200元,以優惠價 2900元報讀(9月16日前報名)

· 升學班,化學,數理化

好多學生都反映台數理化中化學題目係最難(尤其台灣聯考既化學),啱,因為有部分內容,好多澳門既中學係未有教到,或者話講過下但未教你點做題。

化學名詞唔知解乜、條題都未睇明、呢啲都係比較普遍既現象,因此要攻考内地或台灣的大學,的確要提早準備先有譜!

「就算怎麼伸盡手臂,我們亦有一些距離」聯考化學的難度可追趕而不可及,因此正確態度係以得分制策略,同澳門區的考生拉開分數差距。

我哋收集到最新至過去N年的化學升學試題,研究過程真係殺死咗好多腦細胞,目睹近年内地聯考|台灣聯考的發展及試題轉變,當然都總結到有部分精華考點係咁多年都必考的。

有興趣同我地交流交流既朋友仔可以報名我地以下課程一齊切磋切磋!

化學强化班(内地聯考)

  • 【上課時間】逢週六 19:00-21:00(16小時課程)
  • 【費用】原價為 3200元,現時報名即享優惠價 2900元
  • 【上課地點】黑沙環勞動節大馬路75號廣福安花園地下CM鋪 (未名教育)
  •  已包教材費,設補課機制、微信答疑,不可使用持續進修資助

化學强化班(台灣聯考)

  • 【上課時間】逢週日 15:00-17:00(16小時課程)
  • 【費用】原價為 3200元,現時報名即享優惠價 2900元
  • 【上課地點】黑沙環勞動節大馬路75號廣福安花園地下CM鋪 (未名教育)
  •  已包教材費,設補課機制、微信答疑,不可使用持續進修

報名及查詢:
電話 : 65270896

微信 : unnamedstephen/85365270896

報名地點:澳門黑沙環勞動節大馬路75號廣福安花園地下CM鋪 (未名教育)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK